Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emotioneel afscheid Jurriën Timber zorgt voor tranen bij moeder Marlyn

Laatste update:

Timber betrad vlak voor de aftrap het veld, waar Ajax' technisch manager Klaas-Jan Huntelaar hem bedankte voor zijn diensten. Daarna nam de verdediger zelf het woord. "Toch wel een speciaal moment", sprak hij. "Emotioneel ook, dat had ik niet verwacht. Ik wil de club en alle trouwe supporters enorm bedanken. Ik heb hier tien jaar mogen voetballen en enorm genoten, prijzen gewonnen en het was een droom die uitkwam om hier in de ArenA te mogen spelen voor jullie. Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor."

Timber wilde zijn speech vervolgen, maar werd onderbroken door een applausregen. Moeder Marilyn werd daardoor zichtbaar geëmotioneerd. Even later maakte Timber zijn dankwoord af. " Ik hoop dat we snel weer kunnen genieten van Ajax en weer mooie prijzen mogen winnen. Ik zal altijd blijven kijken en blijven supporten - vandaag ook - en ik hoop jullie snel weer te zien. Dankjewel."

Timbers avontuur bij Arsenal verloopt vooralsnog niet zoals hij gehoopt had. De mandekker begon als basisspeler aan het seizoen, maar raakte al na vijftig minuten in de Premier League-ouverture zwaar geblesseerd. Naar verwachting kan Timber tegen het einde van het seizoen pas weer in actie komen.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties