Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Eén United-speler is niet welkom op door Ten Hag georganiseerde barbecue'

Laatste update:

De gezinnen werden getrakteerd op wat werd omschreven als een 'gezonde barbecue', met voldoende vertier voor de kinderen. Zo waren er springkussens, entertainers en was er voor de jongste aanwezigen de mogelijkheid om geschminkt worden. Ten Hag zou zich de hele dag tussen alle mensen hebben begeven om te kletsen en hen te bedanken voor de offers die worden gebracht om de spelers te laten presteren.

Meer: Einde in zicht voor Ten Hag? ‘Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt’

Dat United een dag eerder won van Burnley was een prettige bijkomstigheid. Ten Hag gaat door een uiterst moeizame fase en wist van de laatste zes duels er slechts twee te winnen. Met een negende plek in de Premier League staat de druk er vol op bij de in Haaksbergen geboren manager. Met een reeks wedstrijden tegen op papier minder sterke tegenstanders hopen the Mancunians de stijgende lijn in te zetten.

De barbecue was enkele weken geleden al gepland door Ten Hag. Om de families van de spelers en stafleden te bedanken waren ook zij uitgenodigd voor het etentje. De Daily Mail schrijft dat er massaal gehoor is gegeven aan de uitnodiging en nagenoeg iedereen aanwezig was. De enige speler die ontbrak was Jadon Sancho. De buitenspeler ligt al enige tijd in de clinch met Ten Hag.

De toekomst van Sancho lijkt steeds meer in twijfel te worden getrokken. Nadat hem eerst al verboden werd om gebruik te maken van de faciliteiten van de eerste selectie op het trainingscomplex, heeft de vete met Ten Hag nu dus ook een nieuw hoofdstuk gekregen. Sancho weigert vooralsnog om persoonlijk excuses te maken richting de Nederlander. Dinsdag heeft Sancho zijn Instagram-account gedeactiveerd.

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk na vertrek: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
5
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
16
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties