Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse pers walgt van 'nazi-shirtjes' Duitse nationale elftal

Laatste update:

Volgens de tabloids zijn de zwarte Adidas-uittruitjes van de Duitse nationale ploeg voor het WK een replica van de zwarte uniformen die de troepen van Hitler droegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. “We zijn al wat gewend van de Engelsen, ik kijk daar dus helemaal niet meer van op", reageerde teammanager Oliver Bierhoff. Adidas wilde niet reageren.

Bij de Daily Star is men van mening dat de Duitsers de zaak niet zo serieus moeten nemen. “We wakkeren de rivaliteit hiermee gewoon wat aan. De Duitsers moeten er de humor maar van inzien. We zijn echt niet van plan ons te verontschuldigen", reageert een woordvoerder van de krant. De uittenues van Duitsland hebben een zwart shirt, witte broek en zwarte kousen.

Meer nieuws

Scheidsrechter deelt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart uit
0
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
24
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
28
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
27
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties