Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag gaat in op rentree van Antony: 'Kan zeker zo zijn dat...'

Laatste update:

Varane legde met zijn voormalig werkgever Real Madrid al vier keer beslag op de Champions League-trofee en weet dus wat er gevraagd wordt van een Champions League-winnaar. "Het zit in de details. We zullen efficiënt moeten zijn om het toernooi te kunnen winnen. Daarin kunnen we ons nog verbeteren, want we hebben nog te veel kansen nodig om te scoren."

Toch denkt Varane dat de ploeg van manager Erik ten Hag genoeg kwaliteit in de selectie heeft om de Champions League te winnen. "Als we ons daarin verbeteren, kunnen we het toernooi winnen. De kwaliteit is er. We hebben een goede ploeg met een goede mentaliteit. Ik denk dat we ons nog altijd kunnen meten met de beste teams ter wereld", aldus de dertigjarige verdediger.

Antony
Op het persmoment werd Ten Hag gevraagd naar de situatie van Antony. De Braziliaanse buitenspeler ontbrak afgelopen tijd omdat hij bezig was met 'het zuiveren van zijn naam', nadat zijn ex-vriendin Gabriella Cavallin hem beschuldigde van mishandeling. "Hij heeft zondag voor het eerst weer met de groep getraind, dus het kan zeker zo zijn dat hij dinsdag in actie gaat komen", zei de Haaksbergse oefenmeester over Antony. United neemt het om 21:00 uur op Old Trafford op tegen Galatasaray.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
90
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
18
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
10
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
87

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties