Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international in aanloop naar clash met Nederland

Laatste update:

Bij Manchester United speelt Shaw onder een Nederlandse manager, waardoor Ten Hag onderwerp van gesprek was tijdens de persconferentie van Engeland. "Hij heeft mij een kort ondeugend berichtje gestuurd over de wedstrijd tegen Nederland. Het was grappig, maar ik ga niet vertellen wat hij stuurde. Vraag het hem."

Meer: Erik ten Hag genoot van één Nederlandse international in het bijzonder

Shaw is blij dat Ten Hag zijn contract bij the Red Devils heeft verlengd. "Iedereen is erg tevreden over hem. Hij heeft elk seizoen een prijs gepakt tot dusver. Dat is het begin van het succes, maar er komt nog zeker meer. Manchester is op de juiste weg, de zaken staan er positief voor. Er hangt een positieve sfeer in Manchester momenteel."

Shaw speelde dit EK pas 42 minuten mee, maar kan tegen Nederland starten. De vleugelverdediger kijkt uit naar woensdag. "Het was heel fijn om weer op het veld te staan en ik hoop nu op meer. Daar ben ik klaar voor, maar het is aan Southgate. Ik voel me in ieder geval fit."

"Nederland heeft een goed team met een goede coach, maar wij hebben vertrouwen in eigen kunnen. Het gelijkspel tegen Zwitserland verandert daar niets aan. We moeten onze job volbrengen", aldus Shaw.

Memphis Depay, met wie Shaw samenspeelde in Manchester, werd in het bijzonder uitgelicht. "Ik weet wat hij kan. Het is een ontzettend gevaarlijke speler, een grote dreiging." Toch is Engeland niet bang voor Oranje. "De laatste twee duels hebben ons alleen maar dichter bij elkaar gebracht. Het geloof is bij ons groter dan ooit."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
19
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties