Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eventuele terugkeer bij Ajax nagenoeg uitgesloten: 'Dat station is gepasseerd'

Laatste update:

Overmars moest in februari van 2022 vertrekken bij Ajax, nadat de inmiddels vijftigjarige td grensoverschrijdende berichten had gestuurd naar vrouwelijke collega's. Hij vond vervolgens in België een nieuwe baan, bij Royal Antwerp FC. Mike Verweij meldde maandagavond nog in Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf dat men in België echt vreest voor een terugkeer van Overmars naar Ajax.

Meer: ‘Kapitale fouten gemaakt in onderzoek naar gedrag van Marc Overmars bij Ajax’

Dat is volgens Het Nieuwsblad dus nergens voor nodig. De Belgische krant deed navraag bij zijn huidige werkgever en daaruit bleek al vrij snel dat de kans op een eventuele terugkeer van Overmars zeer klein is. "Dat station is gepasseerd", verzekerde de Belgische kampioen tegenover het medium. Overmars ligt tot medio 2026 vast in het Bosuilstadion.

Ook vanuit Ajax-perspectief ligt een nieuwe functie voor Overmars lastig, legde Verweij maandag uit. "Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient, maar Ajax heeft besloten om het op deze manier te doen." Overmars werd zonder pardon op straat gezet. "Ze hadden hem ook kunnen schorsen voor een paar maanden om aan zichzelf te werken. Cursussen kunnen laten doen, excuses maken aan die vrouwen... Maar dat is allemaal niet gebeurd. Die vrouwen werken ook nog bij Ajax. Hun belang staat nu voorop."

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties