Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV'er zwaait na 181 duels af als international en is nummer 6 aller tijden

Laatste update:

Bijna zes maanden na zijn laatste en 17,5 jaar na zijn eerste interland kondigt Guardado zijn afscheid officieel aan. "Ik had het een tijdje geleden al gezegd, maar wilde het niet doen voordat ik u (de Mexicaanse bond, red.) bedankt had voor alles wat ik heb meegemaakt. Het is onmogelijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar en bevoorrecht ik me voel! Grote dank aan iedereen die me vergezelde en met wie ik de momenten mocht delen tijdens deze prachtige droom! BEDANKT!", aldus de routinier.

View this post on Instagram

A post shared by Andres Guardado (@andresgua18)

Voor Guardado stokt de teller dus op 181 interlands, waarmee hij wereldwijd maar vijf spelers voor zich hoeft te dulden. Cristiano Ronaldo voert de globale ranglijst aan met 198 interlands; de Portugees wordt gevolgd door Bader Al-Mutawa (Koeweit, 196), Chin Ann Soh (Maleisië, 195), Ahmed Hassan (Egypte, 184) en Ahmed Kano (Oman, 182). Guardado passeerde afgelopen jaar nog Sergio Ramos, die op 180 interlands bleef steken.

Guardado, die in Nederland het meest bekend om zijn PSV-tijd is, maakte in totaal dertien (!) eindtoernooien mee. Daartoe behoorden vijf WK's, vier CONCACAF Gold Cups, twee Copa Américas en twee Confederation Cups. De Gold Cup won hij driemaal; op een WK kwamen Guardado en Mexico nooit verder dan de laatste zestien. De middenvelder staat bij zijn huidige club Real Betis nog tot komende zomer onder contract. Het is onduidelijk of Guardado ook in clubverband zijn schoenen aan de wilgen hangt.

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die kans maken
6
Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen
35
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot moet noodgedwongen wijzigen
5
Marciano Vink noemt twee spelers waar Ajax per direct afscheid van moet nemen
34
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz ziet Saibari en Pepi terugkeren in Heerenveen
6
PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties