Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Farioli gooit opstelling Ajax vrijwel volledig om voor oefenduel met STVV

Laatste update:

Waar Diant Ramaj in de vorige vriendschappelijke wedstrijd het doel nog mocht verdedigen, staat Remko Pasveer, die onlangs zijn contract met een jaar verlengde, onder de lat bij de Amsterdammers. Ook achterin worden er meerdere wijzigingen doorgevoerd.

Dies Janse en Jorrel Hato behouden hun plekken in de defensie, maar Devyne Rensch en Jakov Medic worden vervangen door respectievelijk Anton Gaaei en Tristan Gooijer. Het middenveld wordt ditmaal gevormd door Sivert Mannsverk, Sylvano Vos en Kian Fitz-Jim.

In de spitspositie wordt Chuba Akpom vervangen door Julian Rijkhoff. Carlos Forbs behoudt zijn basisplaats op de rechtervleugel, terwijl Jaydon Banel de vervanger is van Mika Godts op de linksbuitenpositie.

De oefenwedstrijd van Ajax is vervroegd. De wedstrijd begint om 18:00 uur in plaats van 18:30 uur. In het hele land geldt aan het eind van de dinsdag namelijk code oranje vanwege de kans op hevige onweersbuien en zware windstoten.

Farioli verloor dus bij zijn officieuze debuut voor Ajax. De Amsterdammers namen het op tegen PEC Zwolle en kregen met name na het eerste uur genoeg kansen, maar konden een nederlaag niet voorkomen: 0-1. Anthony Fontana was verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd.

Net als toen kan de oefenmeester ook tegen STVV niet beschikken over Brian Brobbey en Steven Bergwijn, die met Oranje actief zijn op het EK in Duitsland. De al uitgeschakelde Kroaten Josip Sutalo en Borna Sosa genieten nog van hun vakantie.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Gaaei, Gooijer, Janse, Hato; Vos, Mannsverk, Fitz-Jim; Forbs, Rijkhoff, Banel.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
18
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
28
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties