Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen baalt ondanks overwinning door late tegentreffer NAC Breda

Laatste update:

NAC-doelman Roy Kortsmit pakte tijdens de 1-4 zege op MVV Maastricht in de vorige ronde een onnodige rode kaart, waardoor hij het heenduel met Emmen aan zich voorbij moest laten gaan. Reservedoelman Pepijn van de Merbel, die tot woensdagavond twee wedstrijden in het eerste speelde, mocht zich daarom laten zien. Jort van de Sande en Elías Már Ómarsson waren de spitsen van dienst. Odysseus Velanas begon op de bank. Aan de kant van Emmen waren er geen verrassingen waar te nemen. Jeremy Antonisse, Mark Diemers en Romeny stonden achter spits Richairo Zivkovic. Jari Vlak en Ahmed El Messaoudi moesten op het middenveld voor de balans zorgen.

Het eerste kansje van de wedstrijd kwam op naam van Romeny. De aanvaller kreeg de bal perfect op zijn hoofd, maar een gevaarlijke kopbal zat er niet in. Ploeggenoot Vlak stuitte even later van dichtbij op Van de Merbel. De dominantie van Emmen hield aan en de Drenten beloonden zichzelf na ruim twintig minuten spelen. Een snelle aanval over de rechterkant leidde tot een teruggetrokken pass van Vlak, die Burnet vond op de rand van de zestien. De verdediger vond de verre hoek met een hard en laag schot: 0-1. NAC bleef de onderliggende partij en dus kwam de 0-2 niet als een verrassing. Een scherpe voorzet werd niet goed ingeschat door Van de Merbel, waardoor Romeny optimaal profiteerde met een kopbal. Aan de andere kant probeerde Van de Sande het nog met een kopbal, waar Mickey van der Hart een antwoord op had.

NAC kwam in het tweede bedrijf beter voor de dag. Charles-Jesaja Herrmann en Velanas, die als invallers aan de aftrap van de tweede helft stonden, werden vlak na rust tweemaal dreigend. Eerstgenoemde kwam in kansrijke positie net niet tot een schot, terwijl de inzet van Velanas ver over ging. Herrmann kwam nog wel tot een kopballetje, maar de echt grote kansen voor NAC bleven lange tijd uit. Emmen kreeg steeds meer ruimte om te voetballen en dat had tot de 0-3 kunnen, en misschien wel moeten leiden. Zivkovic had de bal voor het inschieten, maar raakte de bal volledig verkeerd. Het geloof op een treffer leek langzaam maar zeker weg te ebben bij de Bredanaars. De thuisploeg bleef aandringen en in minuut 94 was het mogelijk cruciale doelpunt alsnog daar, toen Omgba de bovenhoek vond achter Van der Hart: 1-2.

-

Meer nieuws

Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiacos stoot door
85
Benfica en Kökçu klaar in Europa na misser Di María op moment suprême
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
0
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
10
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
13
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties