Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-aanwinst zocht tevergeefs contact met andere Eredivisie-club

Laatste update:

Van Sas is door de polsblessure van Justin Bijlow momenteel de tweede keeper van de regerend landskampioen. De jeugdinternational had bij City kunnen blijven, maar gaf zijn voorkeur aan een vertrek. "De stap naar het eerste elftal is groot voor een jongen van 19 jaar zonder ervaring op het hoogste niveau. Het leek mij beter om ergens anders te kijken." Na tevergeefs contact met Utrecht klopte Feyenoord plotseling op de deur toen Bijlow geblesseerd raakte. "Ik ben hartstikke blij dat ik nu bij Feyenoord zit. Hoe groter de challenge, hoe fijner en leuker ik het vind. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier nog veel beter en eerste doelman kan worden."

Uiteindelijk zat Van Sas uitgerekend tijdens het uitduel met Utrecht (1-5 winst) voor het eerst op de bank bij Feyenoord. "Het was voor mij en mijn ouders een heel speciaal moment." Hoewel Van Sas de winnaar van de Champions League heeft verlaten, durft hij nog altijd groot te dromen. "Ik wil nog steeds de beste keeper ter wereld worden en de CL en het WK winnen." Om daar te komen heeft hij in Manchester alvast belangrijke eerste stappen gezet.

"Ik ben in Engeland volwassen geworden en heb er geleerd mijzelf staande te houden", aldus Van Sas. "Ook fysiek ben ik nu veel sterker dan toen ik uit Nederland vertrok. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren mijn familie en vrienden soms gemist. Elke keer als ik voor een korte of langere periode weer in Nederland was genoot ik daarvan. Het voelt fijn om terug te zijn."

Verwacht jij dat Van Sas op termijn eerste keeper van Feyenoord wordt?

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
15
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties