Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord aast op nieuwe aanvaller en laat oog vallen op Japans International'

Laatste update:

Nakamura staat sinds de zomer van 2021 onder contract bij Linz. In 68 officiële duels noteerde hij 26 goals en 9 assists. De aanvaller maakt zoveel indruk dat dat Feyenoord inmiddels 'breed overtuigd' is geraakt van zijn kwaliteiten. De Stadionclub heeft volgens 1908.nl vooralsnog geen bod op Nakamura uitgebracht.

De 22-jarige linksbuiten is al bekend met de Eredivisie. FC Twente huurde hem in het seizoen 2019/2020 van Gamba Osaka. Nakamura kwam in totaal tot achttien officiële duels namens de Tukkers en wist hierin zes doelpunten en een assist te noteren. Twente besloot de koopoptie niet te lichten, waarna de aanvaller werd verhuurd aan Sint-Truiden. Door zijn goede prestaties maakte hij in maart zijn debuut voor het nationale elftal van Japan.

Feyenoord is ook nog steeds serieus in de markt voor Ricardo Pepi. De Rotterdammers willen de spits graag overnemen van FC Augsburg en gaan naar verluidt een tweede bod indienen bij de club uit de Bundesliga. Hoe hoog het bod van Feyenoord is wordt niet bekendgemaakt, zoals dat bij het eerste bod ook al het geval was. Augsburg zou zo'n zestien miljoen euro voor Pepi verlangen, hetzelfde bedrag dat de Duitsers in januari 2022 aan FC Dallas betaalden.

Meer nieuws

Buitenlandse media na Klassieker: 'Geëscaleerd haatduel' en 'Fight club Ajax'
29
VZ Team van de Week: Timber en Giménez hebben slechts 55 minuten nodig
17
Te Kloese in Zeist om zege Feyenoord op te eisen; mogelijk rechtszaak op komst
208
Arturo Vidal komt met bizar oordeel over Ten Hag: 'Kale mensen zijn ingewikkeld'
28
Harde woorden: 'Stop met betaald voetbal in Nederland, het kan niet meer'
170
Doemscenario PSV dreigt: 'Contractverlenging wordt steeds onaannemelijker'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties