Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord dringt aan op verrassende afwikkeling Klassieker; Ajax is niet akkoord

Laatste update:

"De top van Feyenoord dringt aan op een 0-3 als uitslag van de Klassieker, de boeken snel sluiten", aldus Gouka. "Ajax zou daar volgens ingewijden heel anders over denken. De regel is om binnen 72 uur uit te spelen, maar dat is nu een probleem. Ajax kan dat niet organiseren en het inhaalduel met FC Volendam (aanstaande woensdag, red.) opschuiven blijkt ook lastig."

In een nieuwe tweet geeft Gouka aan dat de beslissing bij de KNVB ligt. "Ajax en Feyenoord gaan zelf niet over hoe nu verder. Dat is aan de KNVB. Maar in Zeist weten ze dus wel wat ze als voorkeur hebben. Wedstrijd over weken pas uitspelen is uiteraard niet in voordeel Feyenoord. Ajax zit dan misschien in rustiger vaarwater dan nu." De KNVB beslist over de afwikkeling van duels in samenspraak met de ECV (Eredivisie CV) en CED (Coöperatie Eerste Divisie).

Ajax speelt woensdag tegen FC Volendam, een wedstrijd die eind augustus werd uitgesteld om de Amsterdammers een optimale voorbereiding op de return in de play-offs van de Europa League te gunnen tegen Ludogorets. Doordat zowel Ajax als Feyenoord Europees actief is, zijn er weinig midweekse momenten voor een inhaalwedstrijd. Woensdag 1 november lijkt op dit moment de eerste meest realistische optie.

De reactie van Arne Slot
Arne Slot sprak na de staking in Amsterdam direct van 'competitievervalsing'. "Je kan doorspelen met publiek, dat lijkt me niet de meest reële optie", aldus de coach van Feyenoord bij ESPN. "Dan blijven er twee opties over: doorspelen zonder publiek of dat het een overwinning voor ons wordt. Doorspelen zonder publiek is net zo goed dat als we stoppen, in beide gevallen is het competitievervalsing."

Slot verklaarde zich nader: "Ajax speelde afgelopen donderdag, wij afgelopen dinsdag. Niet alleen mentaal hadden ze het moeilijk, maar ook fysiek zou hun minste fase nu aan gaan breken. Als we dan nu ergens moeten gaan inhalen - als dat al niet heel snel is maar ook nog lang duurt - is het sowieso competitievervalsing. Dat is het al omdat dit gebeurd is, en nu is het de vraag wat de KNVB gaat doen om dit tot een minimum te beperken."

Wat is de meeste faire afwikkeling van Ajax - Feyenoord?

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van vereniging Ajax
5
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties