Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fans nemen met spandoeken sfeeractie Ajax-supporters op de hak

Laatste update:

Fans van Feyenoord besloten een dag later gereageerd op de sfeeractie van de Ajax-fans. "Geen Bloed, Geen Zweet, Alleen Tranen", valt op de spandoeken te lezen. De verwachting is dat er maandag duidelijkheid komt over het restant van De Klassieker. Volgens het Algemeen Dagblad eist Feyenoord dat 0-3 de eindstand wordt. Het Parool schrijft dat Ajax juist verwacht dat de gestaakte wedstrijd op een later moment alsnog wordt uitgespeeld.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd in totaal drie keer stilgelegd. Eerst was er minutenlang oponthoud door een beker op het veld, waarna er tot twee keer toe met vuurwerk gegooid werd. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük kon vervolgens niet anders dan de wedstrijd definitief staken. De fanatieke aanhang van Ajax toonde zich na afloop andermaal van zijn slechtste kant door de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA te bestormen en slopen. Later op de avond werd Sven Mislintat per direct ontslagen.

Ajax beleeft een dramatische seizoenstart. Met slechts vijf punten uit de eerste vier duels staan de Amsterdammers op een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op PSV en AZ, die in competitieverband nog geen punt verspeelden, bedraagt inmiddels al tien punten. Het verzamelde in vier wedstrijden vijf punten, waarbij het aannemelijk lijkt dat het vijfde duel, tegen Feyenoord dus, ook in een verliespartij eindigt.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
15
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties