Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fans zien Ayase Ueda probleemloos meedoen aan laatste training

Laatste update:

De aanwezigen op trainingscomplex Varkenoord zagen Ayase Ueda meetrainen. De Japanner viel onlangs geblesseerd uit tijdens de interland tussen zijn land en Duitsland. Ueda was trefzeker tegen onze Oosterburen, die met liefst 1-4 werden verslagen. De spits van Feyenoord viel echter geblesseerd uit, waardoor hij het Champions League-duel met Celtic (2-0 zege) moest laten schieten. Ook aanvoerder Gernot Trauner was weer van de partij. De Oostenrijkse aanvoerder ontbrak vrijdag op de training wegens ziekte.

Meer: Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot kiest speler die pas drie keer startte

Ueda deed zaterdagmiddag mee aan de openbare training, nadat hij zijn eerste groepstraining sinds zijn blessure ook al goed doorkwam. Of trainer Arne Slot hem ook meeneemt naar de Johan Cruijff ArenA, valt nog te bezien. De oefenmeester kan wel weer gewoon beschikken over Santiago Giménez, die tegen Celtic nog geschorst moest toekijken en ook het volgende Europese duel, Atlético Madrid-uit, moet laten schieten.

Tijdens het duel met de Schotten viel Luka Ivanusec geblesseerd uit. De Kroaat heeft een enkelkwetsuur opgelopen en moet het duel met Ajax missen. De vleugelspeler wordt vermoedelijk vervangen door Yankuba Minteh, die bij afwezigheid van Giménez tegen Celtic in de punt van de aanval startte. De Gambiaan zou in de Johan Cruijff ArenA vermoedelijk op de rechtsbuitenpositie geposteerd worden, terwijl Igor Paixão vanaf links voor het gevaar moet zorgen.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties