Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord gaat zondag toch gewoon korte metten maken met dit Ajax?'

Laatste update:

"Het leek alsof Ajax het wat beter onder controle had in de tweede helft, maar na die 3-2 voelde je dat de 3-3 in de lucht hing", begon Kwakman. "Ze vinden het zo moeilijk als de tegenstander een beetje gaat zwerven. Met name Sosa had aan de linkerkant moeite om verdedigend zijn rol te vinden. Dan heb je ook met communicatie te maken, dat gaat gewoon nog niet goed. Ik denk dat Ajax uiteindelijk wel blij mag zijn met een punt."

"Marseille had behendige spelers die goed waren tussen de linies", vervolgde de analist. "Daar was Ajax nog niet tegen opgewassen. Dan hou je wel een beetje je hart vast hoe het tegen Feyenoord gaat." Ook Kenneth Perez zag defensieve kwetsbaarheden bij Ajax. "Als je zo slecht druk zet en balverlies lijdt, dan is het niet wonderlijk dat een tegenstander zoveel goals maakt. Ik denk dat Ajax met een goed gevoel van het veld afstapt. Drie goals gemaakt, we hebben gevochten. De supporters zagen wat eigen jeugd..."

Volgens Perez ontbreekt het bij Ajax momenteel aan de juiste afstemming. "Het is niet onlogisch, maar de rechterhand weet niet wat de linkerhand gaat doen. En individueel is Ajax ook niet goed genoeg om dat te compenseren. Er is continu twijfel. Feyenoord is tactisch en als team veel beter, die gaan hier toch helemaal korte metten mee maken?"

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties