Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord is hoopvol gestemd over uiterst gretige Ayase Ueda'

Laatste update:

De afwezigheid van Ueda is een hard gelag voor Feyenoord, daar de aanvaller uitgerekend was gehaald als vervanger van Santiago Giménez tijdens de eerste twee Champions League-duels. De Mexicaan heeft nog een schorsing openstaan van twee wedstrijden na zijn rode kaart tegen AS Roma afgelopen seizoen.

Ueda is vorige week begonnen aan zijn revalidatieprogramma op het trainingscomplex van Feyenoord. Het duel met Celtic komt hoe dan ook te vroeg voor de spits, maar bij Feyenoord doen ze er alles aan om hem volgende week wel aan de aftrap te laten verschijnen. De Japanner keerde geblesseerd terug van de oefenwedstrijd tegen Duitsland.

Voorafgaand aan het duel met sc Heerenveen (6-1) zei Slot flink de pest te hebben in de blessure van Ueda. "Daar balen we extra van", sprak de Feyenoord-trainer. "Een van de redenen om zoveel geld uit te geven aan een spits was om de eerste twee wedstrijden schorsing van Santiago op een goede manier in te vullen. Dan is het wel balen dat hij niet kan spelen."

Als het aan Ueda had gelegen had hij tegen Celtic al op het veld gestaan. Feyenoord steekt daar echter een stokje voor. "Hij heeft inderdaad de intentie, maar is ook de enige binnen de club", zei Dennis te Kloese bij ESPN. "Hij riep afgelopen week tegen zijn zaakwaarnemer: 'Ik ben er klaar voor.' Daar zijn de meningen een beetje over verdeeld en zeker de medische staf is er helemaal niet van overtuigd."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties