Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-talenten geven goede voorbeeld met overtuigende zege in Youth League

Laatste update:

Van Persie en Pinas ruimden voor het Youth League-duel basisplaatsen in voor onder meer de toptalenten Milambo en Slory. Celtic werd op Varkenoord in het eerste bedrijf veelvuldig met de rug tegen de muur gezet. Feyenoord creëerde kans op kans. Zo was Slory met een van richting veranderd schot op de lat dicht bij de openingstreffer en stuitte Gjivai Zechiël op doelman Kai Mclean.

Vlak voor rust kreeg de thuisploeg uiteindelijk toch loon naar werken. Jayden Candelaria hield het overzicht, waardoor Read eenvoudig binnen kon tikken: 1-0. De tweede helft was nog geen twee minuten oud, toen Slory de marge wist te verdubbelen. Zechiël kwam met een afgemeten voorzet op de jeugdinternational van Oranje, die bij de tweede paal zijn voet enkel nog tegen de bal hoefde te zetten: 2-0. Zechiël stond vervolgens ook aan de basis van de 3-0 door Milambo met een strakke pass weg te sturen. De middenvelder versnelde langs twee directe tegenstanders, waarna hij de korte hoek vond.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
14
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties