Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geblesseerde Ivanusec én twee Ajacieden opgeroepen voor interlands Kroatië

Laatste update:

Ivanusec moest met een enkelblessure noodgedwongen het veld verlaten tegen Celtic, waardoor hij De Klassieker aan zich voorbij moest laten schieten. Arne Slot sprak zondag voor de camera's van ESPN echter ook al de hoop uit dat hij snel weer over zijn pupil zou kunnen beschikken. "Als je door je enkel gaat, weet je dat je er even uit ligt. We hopen dat hij snel herstelt. Stiekem hopen we dat hij voor de interlands nog kan spelen", liet de oefenmeester van Feyenoord zich optekenen.

Namens Ajax zijn Sutalo en Sosa geselecteerd voor de voorselectie van de Kroaten. Het defensieve tweetal maakt een ongelukkige beginperiode door in de hoofdstad. Sosa werd in de rust van De Klassieker, toen Feyenoord reeds een 0-3 voorsprong had gepakt, geslachtofferd voor Anass Salah-Eddine. De linksback was daarentegen wel al goed voor twee assists in dienst van de Amsterdammers.

Het Kroatisch nationaal team staat er goed voor in de strijd om de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. De ploeg is met tien punten uit vier wedstrijden nog ongeslagen in haar poule en heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van nummer twee Turkije. In de vorige interlandperiode won het van Letland (5-0) en Armenië (0-1). Ivanusec was tegen de Letten overigens nog goed voor een doelpunt.

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
7
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
19
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties