Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genee doet schrikbarende claim over Ajax; Advocaat gelooft er niets van

Laatste update:

"Ik kreeg berichten door, dat er data is verschenen waaruit blijkt dat Ajax er conditioneel zo slecht voor staat dat iedereen zich helemaal is rot geschrokken binnen die club", meldt Genee in de talkshow. "Moeten we dit niet serieus nemen?"

Dick Advocaat gelooft er niets van. "Daar word ik een beetje moe van, hoor. Nee, je hebt toch als mensen ogen gekregen, om te kijken wie fit is en wie niet", zegt Advocaat, die te horen krijgt dat data niet liegt. "Data kan ondersteunen, maar voor de rest toch niks?"

Genee gaat verder: "Als je die data vergelijkt met de periode van Erik ten Hag, die van Alfred Schreuder en de trainers daarna, dat moet een enorm verschil zijn", aldus de presentator.

"De laatste twintig minuten van een wedstrijd schijnen de spelers helemaal op te zijn, dan is het leeg." Advocaat wil logischerwijs weten van wie Genee die informatie heeft. "Dat mag ik niet vertellen, haha. Het is toch opmerkelijk, dat een club als Ajax conditioneel tekortschiet."

Volgens Genee begon het conditionele probleem al veel eerder bij Ajax. "Dat speelde al een beetje onder Schreuder, begreep ik."

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
0
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
3
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
9
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
10
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
8
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties