Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Güler naar Ajax? Wedstrijdbezoek Nederlander zorgt voor speculatie in Turkije'

Laatste update:

Güler zou al langere tijd op de radar staan bij Ajax, maar ligt bij Fenerbahçe nog vast tot medio 2025. Fener zou zo'n twintig miljoen euro verlangen voor de achttienjarige middenvelder, die al twee interlands speelde voor Turkije. Of Ajax bereid is dat bedrag te betalen is onduidelijk. In de wandelgangen is ook nog sprake van een ontsnappingsclausule in het contract van Güler, die bij het niet halen van 1.500 speelminuten in de hoofdmacht van Fenerbahçe dit seizoen voor vijf miljoen euro zou mogen vertrekken. Momenteel staat de technisch vaardige linkspoot op 1.306 speelminuten, met nog twee competitiewedstrijden en de bekerfinale te gaan.

De vraag is nu om welke reden Veldman aanwezig was bij het bekerduel van Fenerbahçe. De Nederlander zou komende zomer de overstap maken naar Ajax, waar hij hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaat in de jeugdopleiding van de club. Dat nieuws bracht Het Laatste Nieuws onlangs nadat Veldman werd gesignaleerd op sportpark De Toekomst. Aangezien Anderlecht al uitgespeeld is en vakantie heeft, kan het zijn dat Veldman al bezig is met zijn toekomstige werkgever. Echter zou hij ook namens Anderlecht in Istanboel kunnen zijn.

Güler, het vermeende Ajax-doelwit, staat in Turkije bekend als het grootste talent van zijn generatie. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op zo'n elf miljoen euro. De in Ankara geboren middenvelder debuteerde in augustus 2021 op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Fenerbahçe. Sindsdien kwam de aanvallende middenvelder tot 48 officiële wedstrijden voor Fener, waarin hij goed was voor negen doelpunten en tien assists. In zijn thuisland wordt Güler vaak vergeleken met Mesut Özil. Mocht Ajax concreet worden voor het toptalent, lijkt het erop dat de Amsterdammers de portemonnee flink moeten trekken.

Türkiye Kupasi
Fenerbahçe
3 - 0
Sivasspor
Is Arda Güler een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

Emiliano Martínez grijpt bizarre hoofdrol in penaltyserie tussen Lille en Villa
2
De Boer onthult opmerkelijke actie El Hamdaoui in rust van wedstrijd Ajax
25
Araújo reageert veelzeggend op uitspraken Gündogan na uitschakeling Barcelona
16
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Liverpool
5
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - AC Milan
9
Ajax-huurling Conceição helpt Porto aan finale en verslaat 'man van 100 miljoen'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties