Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grealish direct na afloop van finale vol onbegrip over veelbesproken moment

Laatste update:

City pakte al na twaalf seconden de leiding in de bekerfinale via Ilkay Gündogan, waarna die ploeg de controle over de wedstrijd had. Het ging echter mis voor City toen United-verdediger Aaron Wan-Bissaka tegen de hoge arm van Grealish kopte. Tierney werd door de VAR naar het scherm geroepen en na het zien van de beelden besloot hij tot het geven van een strafschop, die werd benut door Bruno Fernandes: 1-1.

Meer: Uitgerekend Bernardo Silva schiet Manchester City naar finale FA Cup

"Ik heb natuurlijk die strafschop weggegeven", vertelt Grealish over het bewuste moment. "Ik weet echt niet hoe dat een penalty was. Ik kijk niet eens naar de bal! Ik miste de bal met mijn hoofd en hij (Wan-Bissaka, red.) kopte hem. Ik kijk niet eens naar de bal. Ik zou het begrijpen als ik een voorzet zou blokken en ik dit doe", vertelt hij terwijl hij zijn arm overduidelijk uitsteekt. "Maar goed, Gündo heeft me gered. Het beste van dit team is dat we een mix van alles hebben. We hebben jongere spelers, oudere spelers, vertrouwen en heel veel geloof in onszelf."

"Het is ongelooflijk", vervolgt Grealish over het winnen van de FA Cup. "Dit is waar je als kind van droomt. De buitenlandse jongens snappen misschien niet hoe groots dit is, maar wij Engelsen wel. Ik heb ooit een FA Cup-finale verloren toen ik bij Aston Villa speelde, dus ik wilde er heel graag een winnen." Door de gelijkmaker van Fernandes gingen de ploegen rusten met een 1-1 stand. Vlak na rust zorgde Gündogan, opnieuw via een fraaie volley, voor de 2-1 eindstand. Als City volgende week zaterdag de Champions League-finale wint van Internazionale, is de treble een feit.

FA Cup
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Was de strafschop in jouw ogen terecht?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
18
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties