Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Antoine Griezmann baalt van onhandige actie van Frans medium op de training van Frankrijk: 'Nou, geweldig!'

Laatste update:

Het Franse medium heeft beelden naar buiten gebracht van internationals van les Bleus die op de training oefenen op penalty's. De tweet leidt tot veel negatieve reacties van Franse supporters. Ook Griezmann is niet te spreken over de actie van RMC Sport.

"Nou, geweldig! Bedankt voor de informatie!", schrijft de ster van Atlético Madrid. RMC Sport is zich echter van geen kwaad bewust, zo laat het medium weten op X. "De beelden zijn opgenomen tijdens een openbare training voor de media (ook voor Spaanse media). Het was geen besloten training."

Spanje en Frankrijk treffen elkaar dinsdagavond om 21.00 uur in München om uit te vechten wie zich mag gaan melden in de finale van zondag. De winnaar van het onderlinge duel neemt het in Berlijn op tegen Nederland of Engeland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
18
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
30
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties