Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Grote wijziging op komst bij Feyenoord onder Brian Priske? 'Het is een systeem dat ik graag speel en dat mij ligt'

Laatste update:

Waar Feyenoord onder de vertrokken Arne Slot zeer succesvol was in een 1-4-3-3-formatie, opteert Priske zeer waarschijnlijk een 1-3-4-3-formatie. De Deense oefenmeester wil het systeem in de komende weken in ieder geval verder testen.

Meer: Frivool Feyenoord rekent na uitvallen Quinten Timber af met KRC Genk | Brian Priske laat verrassende naam starten bij Feyenoord tijdens debuut in De Kuip

De 28-jarige Nieuwkoop voelt daar wel iets voor, zo laat hij blijken in gesprek met Feyenorod ONE. "Voor mij is het nieuwe systeem wel top. Het is een systeem dat ik graag speel en wat mij ligt, dus dat is leuk. Het is een beetje te vergelijken met hoe ik in België speelde. Natuurlijk zijn er wel dingen anders. Een nieuwe coach heeft andere aspecten in het systeem, maar het is wel vergelijkbaar."

"We staan met drie man achterin en vier man op het middenveld", legt Nieuwkoop uit. "Veel kantelen als wingback, veel meters maken als wingback. Dat moet groeien in het elftal, maar we hebben goede momenten laten zien. Ik vind het lekker om hoog druk te zetten. In dit systeem kan dat op de fullbacks van de tegenstander, dus dat is iets wat mij ligt.'

Nieuwkoop kijkt terug op een goede eerste week onder Priske. "We hebben een zware week gehad. Van maandag tot nu (zaterdag, red.) bezig geweest. Een aantal meetings gehad over het nieuwe systeem. Hard getraind, dus het bevalt goed. Mijn doelen? Zo fit mogelijk worden. Als groep zo goed mogelijk dit systeem erin slijpen. Elke dag hard werken en uiteindelijk goede resultaten behalen."

Reactie Priske


Priske zelf sprak zaterdag eveneens over het nieuwe systeem. "Ik heb veel gezien en antwoorden gekregen. De manier van spelen is anders dan ze gewend zijn. Iedereen probeert zich aan te passen aan het nieuwe systeem en de formatie. Ik heb veel spelers een goede wedstrijd zien spelen en ze deden er alles aan om te winnen."

"De structuur was voor mij heel belangrijk, zowel in de formatie als het systeem. We hebben enkele patronen herkend waar we deze week op getraind hebben, zowel defensief als aanvallend, en dat hebben ze heel goed gedaan. We moeten nog kleine aanpassingen doen, want andere teams zullen ons meer pijn doen dan vandaag is gebeurd", aldus Priske.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
12
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties