Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit ziet lichtpunt in elftal Ajax: 'Ik sprak hem net: een goede kop zit erop'

Laatste update:

"Wat ik nu het ergst vind, is dat de jongens met een Ajax-opleiding helemaal in de war raken", haakt Gullit in tijdens de discussie over de nabije toekomst van de Amsterdammers. "Die weten gewoon niet meer wat ze moeten doen. En daar heb ik echt medelijden mee. Die zijn gewoon gewend om in bepaalde patronen te spelen, en die zijn er nu niet. Zij gaan daardoor ook steeds slechter spelen."

Meer: Ajax reist met 23 man af naar Marseille; Van ‘t Schip mist tweetal

Eén speler die zowel in het duel met Olympique Marseille (3-3) als in de gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord (0-3) op positieve feedback van het Amsterdamse publiek kon rekenen was Vos. Gullit liep de achttienjarige middenvelder tegen het lijf. "Ik heb vandaag toevallig Silvano Vos gezien en gesproken. Dat is een hele leuke jongen, een keiharde werker en een goede voetballer. Daar zit een goede kop op, en je moet hem gewoon laten spelen."

"Van Taylor was ik nooit echt fan", vervolgt Gullit. "Maar ik heb met hem te doen nu, want hij loopt ook met zijn ziel onder zijn arm. Hij kijkt nu ook en denkt: waar moet ik mee spelen? Iedereen verzuipt in het moeras. Hato, hetzelfde verhaal. Goede speler, maar hij verzuipt ook. En dat vind ik toch wel erg voor de jongens die uit de opleiding komen. Eigenlijk moeten zij Ajax gaan dragen, maar daar zijn ze nog te jong voor", aldus de analist.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
10
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
21
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties