Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hard gelag voor Ajax: Van den Boomen ontbreekt minimaal tot winterstop

Laatste update:

Van den Boomen kreeg begin deze maand last van zijn knie, vlak voor het thuisduel met Brighton & Hove Albion (0-2). John van 't Schip kon toen al weinig zeggen over de ernst van de blessure.

Nu blijkt dat een operatie noodzakelijk was en Van den Boomen minimaal tot de winterstop ontbreekt. Daarna hoopt de rechtspoot weer aan te sluiten, vertelt hij op de clubwebsite van Ajax.

Van den Boomen leek net op te leven na de entree van Van 't Schip. Hij ontpopte zich steeds meer als dirigent op het middenveld en werd al 'een van de leiders' genoemd door de interim-trainer.

Vooral de werklust en zijn gave traptechniek vielen de laatste tijd op. Daarvoor zal Van 't Schip een alternatief moeten verzinnen.

De afgelopen twee wedstrijden koos de oefenmeester voor Silvano Vos (tegen Brighton) en Georges Mikautadze (als nummer 10, Kristian Hlynsson schoof iets terug) om het gemis van Van den Boomen op te vangen. Geen van beiden vulde het hiaat met verve.

Tegen Brighton ging Ajax er met 0-2 af, terwijl het bij Almere City niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel. Het is de vraag met wie Van 't Schip komende zondag begint tegen Vitesse. Maurice Steijn koos toen hij er nog zat vaak voor Benjamin Tahirovic op de plek van Van den Boomen. De Bosniër, die vorige week als invaller nog wel scoorde, is echter verworden tot bankzitter.

Meer nieuws

Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
3
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
42
PSV is praktisch zeker van overwintering in CL: Arsenal slacht RC Lens af
30
Vrees wordt werkelijkheid: Hirving Lozano ligt er voorlopig uit bij PSV
33
Peter Bosz lacht zijn tanden bloot na historische avond PSV: 'Bi-zar, bi-zar!'
29
Wesley Sneijder: 'Ze mogen bij PSV wel een bloemetje sturen naar Ajax'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties