Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde kern van Ajax kondigt nieuwe actie aan tijdens restant Klassieker

Laatste update:

"De eerste stap is afgelopen zondag gezet, we gaan door in onwillekeurige volgorde", schrijft de F-side op Twitter. Achter de naam van Sven Mislintat staat een vinkje. De directeur voetbalzaken werd zondagavond na het duel met Feyenoord uit zijn functie ontheven. Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Maurits Hendriks en Jan van Halst moeten de volgende slachtoffers worden.

Wat opvalt is dat in de reacties op de post vooral wordt geschreeuwd om het vertrek van trainer Maurice Steijn. "Dat Steijn niet op jullie lijstje staat is wel echt idioot. Wat heeft die man gedaan dat jullie 'm zo blijven dekken? Ondanks alle herres binnen de club moet je met dit materiaal gewoon in de top 3 staan", luidt een van de reacties. Een ander: "Jullie vergeten de belangrijkste: Steijn. Alsof de RvC vervangen zo veel gaat opleveren."

Afgelopen zondag zorgde de harde kern van Ajax ervoor dat het duel met Feyenoord vroegtijdig werd gestaakt. Nadat tot twee keer toe vuurwerk op het veld was gegooid voelde scheidsrechter Serdar Gözübüyük zich genoodzaakt het duel definitief te beëindigen. Woedende fans begaven zich vervolgens richting de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA, waar een toegangsdeur werd geforceerd en forse schade werd aangericht.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
7
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
19
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties