Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde woorden: 'Stop met betaald voetbal in Nederland, het kan niet meer'

Laatste update:

Volgens Van Basten is het hoog tijd voor rigoureuze maatregelen. "Wat nu? Je zou bijna zeggen: 'Stop maar met betaald voetbal in Nederland. Stop er maar mee.' Dat meen ik, want het is elke keer wel wat. Dit was een bewuste actie. Dit doen mensen moedwillig."

"Dit hoort niet", vervolgt Van Basten. "En als we dit niet met z'n allen kunnen, dan moet je er maar mee stoppen. Stoppen met betaald voetbal, het kan niet meer." Van Basten is van mening dat de politiek nu in actie moet komen. "Als het dan zo belangrijk is, dan moet de politiek er echt een zaak van maken. Het houdt een keer op joh, dit kan toch niet meer?"

"Het is allemaal waanzin. Hier moet je niet meer moeilijk over doen. Je moet deze wedstrijd ook niet meer uit gaan spelen. Dit moet gewoon 0-3 voor Feyenoord worden, al zullen zij zeggen dat ze er nog een paar hadden kunnen maken. Ook prima, dan maak je er 0-5 van", zo besluit de analist.

Meer nieuws

Perez ziet Ajax-speler 'misplaatst' juichen: 'Is wel heel blij met zichzelf'
7
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
40
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties