Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had gewoon in de EK-selectie van het Nederlands elftal moeten zitten'

Laatste update:

De 32-jarige aanvaller van Ajax miste een aanzienlijk deel van afgelopen seizoen door een knie- en rugblessure. Hoewel hij de laatste drie duels nog wel in actie kwam, besloot bondscoach Ronald Koeman om hem niet mee te nemen naar het EK.

Op de vraag of Maduro het opvallend vindt dat Berghuis er niet bij is, antwoordt hij: "Vanwege zijn blessures misschien niet. Hij was niet echt fit de afgelopen wedstrijden richting het EK. Maar qua type speler had hij er gewoon bij moeten zijn, vind ik. En ook qua kwaliteiten. Als hij gewoon fit is vind ik dat hij erbij hoort. Een linkspoot aan die kant is een extra wapen."

Maduro werkte het afgelopen seizoen als assistent-trainer bij Ajax nauw samen met Berghuis. "Ik vind hem een fantastische speler, dus ik hoop dat hij fit blijft, zodat hij ook komend seizoen weer van waarde kan zijn."

"Ik kon heel goed met hem sparren", gaat Maduro verder. "We hadden het heel vaak over spelsituaties en daarin merk je wel dat hij verder gaat."

"Het was natuurlijk een beetje een frustrerend jaar, waarin veel dingen niet lukten. Hij is een gevoelsmens, die veel dingen niet voor zich kan houden. Dat zie je direct aan hem. Dus dat vind ik mooi, ik houd daarvan. Dat moet hij gewoon zo houden, vind ik."

Berghuis kwam tot dusver tot 46 wedstrijden namens Oranje, waarin hij 2 keer scoorde. Zijn laatste interland dateert van 10 september vorig jaar, in en tegen Ierland (1-2 zege).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Afschuwelijk geïsoleerde' Harry Kane krijgt dikke onvoldoende in Britse media
0
Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
35
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties