Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hendriks wilde Ajax-touwtjes in handen nemen, maar wordt gezien als bemoeial'

Laatste update:

Mislintat informeerde Van Halst bij alle transfers en heeft zijn komst naar Ajax volgens VI voor een groot deel te danken gehad aan Hendriks. Juist de rol van de Chief Sports Officer kan bij Ajax nu op veel weerstand rekenen. Hendriks had naar verluidt de ambitie om Edwin van der Sar op te volgen als algemeen directeur en zo de touwtjes bij Ajax in handen te nemen. Intern was er echter weinig draagvlak voor de voormalig hockeycoach en directeur van het NOC*NSF.

Meer: Hélène Hendriks sprak met Ajacied: ‘Hij vindt het spannend, is zenuwachtig’

"Hij wordt gezien als een bemoeial, die zichzelf te veel wil profileren en vooral met de naam Ajax pronkt, zonder daadwerkelijk een inhoudelijke bijdrage te leveren", zo valt er in de analyse te lezen. Mislintat wil zonder algemeen directeur en met Hendriks en Van Halst aan zijn zijde een grotere crisis afwenden. Zowel intern als extern kan de Duitser echter nauwelijks op steun rekenen.

Daar draagt volgens VI ook het functioneren van Mislintat zelf aan bij. De directeur voetbalzaken is sinds zijn komst 'volledig zijn eigen gang gegaan', al geeft hij zelf aan dat dit destijds is afgesproken met onder anderen Hendriks en de rvc. "Behalve Van Halst beschikt de rvc echter over te weinig voetbalkennis om hem tegen te spreken. Gevolg is dat er op technisch vlak allerlei keuzes worden gemaakt, waarbij elk individu de schuld afschuift op een ander."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties