Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles heeft beet en zet eerste stap richting Eredivisie-waardige selectie

Laatste update:

Nu Heracles zeker is van zijn terugkeer op het hoogste niveau, kan de club knopen doorhakken over aflopende contracten en het samenstellen van een Eredivisie-waardige selectie. Verwacht wordt dat de club een dezer dagen de komst van Bruijn wereldkundig maakt. NEC besloot in maart om de optie in het contract van de middenvelder om de verbintenis met twee jaar te verlengen niet te lichten. Daardoor loopt hij nu gratis de deur uit.

Bruijn werd in januari 2019 door NEC voor een half jaar gehuurd van sc Heerenveen. Anderhalf jaar later werd duidelijk dat er bij Heerenveen weinig perspectief op speeltijd was, waarop hij besloot om definitief de gang naar Nijmegen te maken. Bruijn wist met NEC te promoveren naar de Eredivisie en beleefde er zijn beste seizoen uit zijn loopbaan met 5 goals en 3 assists in 30 wedstrijden. Dit seizoen was hij geen vaste basisspeler, waardoor de keuze is gemaakt om uit elkaar te gaan.

Naast Bruijn volgt Heracles ook de verrichtingen van Laros Duarte met bovengemiddelde interesse, meldt TC Tubantia. De middenvelder degradeerde met FC Groningen naar de Keuken Kampioen Divisie, maar kan dus toch behouden blijven voor de Eredivisie. Voor Ismael Azzaoui is er geen toekomst op Erve Asito. Samuel Armenteros heeft te horen gekregen dat hij wel mag blijven, maar dat hij niet de eerste spits wordt. Het is nu aan hem om te bepalen of hij zich in die rol kan schikken.

Azzaoui
Heracles had een optie om het contract van Azzaoui met twee jaar te lichten, maar maakt daar dus geen gebruik van. "Omdat we die optie te hoog vinden, zeker ook zijn verleden in ogenschouw nemend", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. "We hebben Ismail de kans gegeven bij ons te revalideren en we hebben een aantal wedstrijden gebruik van hem kunnen maken. Hij is een prima voetballer en echte prof, maar draagt wel een verleden met zich mee."

Is Jordy Bruijn een aanwinst voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
0
Tienkoppig AS Roma verslaat AC Milan opnieuw en meldt zich bij laatste vier
8
Jeremie Frimpong redt ongeslagen reeks Leverkusen en staat in halve finale
9
Stunt Liverpool blijft uit: Jürgen Klopp vertrekt zonder Europese prijs
24
Van Hooijdonk begrijpt niets van 'Martínez-regel': 'Vrijbrief om te klootviolen'
5
Emiliano Martínez krijgt twee keer geel maar géén rood dankzij speciale regel
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties