Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij kwam ooit op kantoor om te laten weten dat City interesse had in Hato'

Laatste update:

De Lang was de afgelopen zes jaar werkzaam als scout bij City. Bij Ajax krijgt hij de leiding over het scoutingsteam. "Hij heeft het daar heel goed gedaan", vertelt Nijman in gesprek met de NOS. "Hij heeft zich daar knap omhoog gewerkt. Eerst was hij jeugdscout. Zo kwam hij ooit eens bij mij op kantoor om te laten blijken dat City geïnteresseerd was in Jorrel Hato. Zo hebben we altijd nog wel eens contact."

Nijman droeg De Lang ooit aan bij Telstar, maar tot een professionele voetbalcarrière kwam het niet voor de toekomstige scout van Ajax. Wel was hij werkzaam als jeugdtrainer bij HFC Haarlem. "Ik had een scout nodig bij mijn bedrijf Football Mix B.V. en zocht iemand met veel kennis en die een netwerk op kon bouwen", vertelt Nijman over hun connectie. "Dat heeft hij een aantal jaar uitstekend gedaan. Het is een zeer correcte jongen en erg plezierig om mee te werken."

Het was voor Nijman geen verrassing dat Ajax bij de zoektocht naar een opvolger voor de naar FC Groningen vertrokken Henk Veldmate bij De Lang uitkwam. "Op het moment dat Henk Veldmate vertrok was het voor mij één en één is twee. Ik vind het een uitstekende keuze." De NOS heeft De Lang ook zelf benaderd voor een reactie op zijn nieuwe job, maar hij wilde niet reageren. Verwacht wordt dat Ajax zijn komst snel wereldkundig maakt.

Meer nieuws

Nederland lijkt steeds meer kans te maken op organisatie WK 2027 voor vrouwen
0
Verbeek noemt absolute voorbeeldclub in Nederland: 'Jaloersmakend'
33
Ihattaren ontmoette maandag een Nederlandse teamgenoot: 'Mijn indruk?'
7
Slot maakt zich zorgen na horrorweek Feyenoord: 'Een vervelende constatering'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties