Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hilariteit om afwezigheid Richards bij uitzending CBS: 'Is dit serieus?'

Laatste update:

"Het is vandaag een stuk rustiger in deze studio", trapte de presentatrice af. "Je zou denken dat het iets belangrijks is als Micah een uitzending overslaat, een gala om geld op te halen voor een goed doel bijvoorbeeld." Niets bleek echter minder waar. Abdo liet een video zien waarop te zien was dat Richards meedeed aan de Britse spelshow A League of Their Own.

In de hilarische video is te zien hoe Richards het publiek van de spelshow ophitst om vervolgens een buikschuiver te maken. "Hij heeft dit verkozen boven Champions League-voetbal? Wat een clown. Hij doet alles voor het geld", aldus Carragher gekscherend. Ook Henry stond versteld. "Is dit serieus?" A League of Their Own is een bekende Britse spelshow en heeft met Jamie Redknapp een andere voormalig voetballer als vaste teamcaptain.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties