Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Huge TV shake-up': nieuwe aanvangstijden op komst in de Premier League

Laatste update:

Momenteel zijn de uitzendrechten van de Premier League in handen van Sky Sports, TNT Sports en Amazon Prime. The Daily Mail schreef in juni al dat de Engelse voetbalcompetitie van plan was om het aantal live wedstrijden te verhogen van 200 naar 270. De wijziging moet ingaan bij de start van het seizoen 2024/25, zo is het plan.

In een normaal weekend is er nu op zaterdag een vroege middagwedstrijd, een avondwedstrijd en een reeks wedstrijden om 16.00 uur. Op zondag worden de wedstrijden doorgaans om 15:00 en 17:30 uur afgetrapt. Het plan is echter om deze tijden op de schop te gooien. The Telegraph meldt dat er straks vier wedstrijden op zondag moeten komen, die tussen 13:00 uur en 19:30 uur beginnen. Engelse media spreken van een 'huge TV shake-up'.

Het plan is onder meer bedoeld om alle wedstrijden op zondag live op televisie uit te zenden. Mogelijk komen er door de nieuwe plannen ook meer wedstrijden op vrijdag- en maandagavond. Clubs kunnen door de wijziging wel ruim een miljoen euro extra bijschrijven op basis van de huidige tarieven. Dit najaar zal er een veiling plaatsvinden. De huidige tv-deal van de Premier League heeft een waarde van een slordige zes miljard euro over een periode van drie jaar.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties