Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huizenjacht afgerond: Lionel Messi koopt deze enorme villa van 10 miljoen euro

Laatste update:

Messi werd begin vorige maand samen met zijn vrouw Antonella en hun drie zoons gefotografeerd toen ze op huizenjacht waren in Fort Lauderdale. De stad staat bekend om zijn parelwitte stranden en vele havens en wordt in de volksmond ook wel het Venetië van Amerika genoemd vanwege het uitgebreide kanalennetwerk. In de stad zijn liefst 500 kilometer aan riviertjes en kanaaltjes te vinden.

De door Messi gekochte woning is niet op de publieke markt voor verkoop terechtgekomen. De makelaar was het koppel Samuel en Donna Simpkin, die samen voor het bureau Compass werken. Het bedrijf heeft een deal met Inter Miami en helpt de nieuwe spelers van de club uit Florida altijd aan een nieuw huis.

De villa van Messi telt 8 slaapkamers, 10 badkamers, 3 garages, een wellnessruimte, een fitness, een buitenzwembad en een 51 meter brede tuin die uitkijkt op het water. De verkopers, John en Stacy Dickerson, betaalden in mei 2022 zelf 8,4 miljoen euro voor de woning.

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties