Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hyballa wordt emotioneel: 'Dan kan het voetbal ook even zijn kont likken'

Laatste update:

Hyballa gaf aan dat Emmen de overwinning over twee wedstrijden verdiende en dat vertelde hij zijn spelers ook. Daarna was het echter geen tijd voor een tactisch verhaal, maar voor een bedankje. "Ik ben een gevoelige jongen, dus ik heb ze bedankt voor het seizoen", zegt een zichtbaar geëmotioneerde Hyballa. "Ik heb ook gezegd dat ik volgend jaar eigenlijk niet weer in de Keuken Kampioen Divisie wil werken als trainer, maar goed, dat is nou eenmaal zo besproken. Deze jongens hebben mij echt geholpen."

Als hem gevraagd wordt naar zijn band met de mensen in Breda, lijkt Hyballa te gaan breken. "We komen van heel diep, ik en ook deze club. Ik ben hier alleen naartoe gekomen, omdat ik ook veel dingen alleen doen, maar deze spelers zijn nu een beetje familie voor mij geworden. De familie zal komende zomer wel een beetje gaan veranderen, met nieuwe spelers. Ook de trainersstaf heeft mij geholpen, de supporters hebben me geholpen... Dit is een hele speciale club."

De komende twee dagen staan voor NAC en de Duitse trainer in het teken van het afsluiten van het seizoen. Wat er daarna gaat komen, weet Hyballa nog even niet. "Morgen rijden we naar het trainingscomplex in Zundert en dan zeg ik nog een keer tot ziens aan de spelers die vandaag geblesseerd waren. Dan gaan we maandag met de staf en directie even zitten en evalueren. Dinsdag weet ik dan nog niet precies waar ik ben op de wereld. Dan kan het voetbal ook even zijn kont likken."

-

Meer nieuws

PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
5
Van Dijk gaat na totale deceptie in op aanstaande komst van Slot naar Liverpool
5
John van 't Schip is zeer verrast door wissel Brian Brobbey: 'Het is heel gek'
24
Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden
23
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Teun Koopmeiners helpt Atalanta met goal aan plek in finale Coppa Italia
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties