Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ierse media vernietigen Oranje-klant: 'Hij leek alsof hij zou gaan smelten'

Laatste update:

The Irish Examiner zag zondag een andere Weghorst dan in zijn tijd bij Manchester United. De krant voelt zich geroepen het voor de spits op te nemen. "Hoewel het zicht van Weghorst voor hoongelach zorgde bij het thuispubliek, vanwege zijn ongelukkige huurperiode bij Manchester United, was hij too hot to handle voor Ierland." Ook Independent betitelt Weghorst een 'Manchester United-flop', maar deelt daarna complimenten uit: "Het was een erg Britse goal: een assist ingekopt van rechts en een vlijmscherpe touch van de bedrijvige spits Wout Weghorst."

Het Algemeen Dagblad vindt dat ook Dumfries eer toekomt. Verslaggever Sjoerd Mossou prijst de onvermoeibaarheid van de rechtsback en omschrijft zijn aandeel bij de winnende treffer op poëtische wijze. "Op zijn knieën glijdt Wout Weghorst over het gras van het Aviva Stadium, tien minuten na rust, brullend van vreugde. Pal voor het vak met Nederlandse fans viert de invaller zijn feestje, gevolgd door en sliertje opgeluchte ploeggenoten, meteen na zijn treffer op aangeven van - wie anders - Denzel Dumfries." De Telegraaf betitelt Dumfries 'de diesel' in het elftal van Ronald Koeman. "Een sluwe bal van Frenkie op de diesel Dumfries was de inleiding tot de echte spitsengoal van de gedreven Weghorst: 1-2."

De dissonant
Het optreden van Mark Flekken kon de Nederlandse en Ierse media minder bekoren. Independent onderstreepte dat met een grondige analyse van zijn naam. "Flekken kan naar het Engels vertaald worden als 'flake' (vlokje, red.) en de nummer één van Nederland was bijna vlokkiger dan iedere keeper die we de laatste tijd gezien hebben op Lansdowne Road. Hij leek alsof hij het potentieel had om te vergaan en te smelten als een ijshoorntje dat te lang in de zon heeft gelegen." De Telegraaf was in Nederland niet milder. "Flekken, die tegen Griekenland niet of nauwelijks werd getest, leek in Ierland stijf te staan van de zenuwen."

UEFA European Championship Qualifiers
Ierland
1 - 2
Nederland
Verdient Wout Weghorst een basisplaats in Oranje?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
15
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties