Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet niet of het lukt, maar mijn droom is om Oranje te halen'

Laatste update:

"FC Twente - Ajax is een geweldige wedstrijd en extra leuk dat het tegen mijn vader is", vertelt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "Een Steijn-derby bij FC Twente-Ajax is toch anders dan bij FC Twente - Sparta. Dat maakt het nog iets mooier. Ik kijk er heel erg naar uit om tegen Ajax te spelen. In een volle Grolsch Veste wordt dat weer genieten. Ik denk dat het voor ons een mooi moment is om Ajax te treffen. Ze zijn nog wat zoekende en ik denk dat we het hen lastig kunnen maken."

Meer: FC Twente herstelt zich van klap PSV: Sem Steijn wéér belangrijk

Steijn ziet het als een kwaliteit dat hij makkelijk scoort. "Ik heb een goed gevoel voor ruimtes en kan goed lezen waar een bal eventueel zal vallen, waardoor ik vaak op de goede plek sta. Ik ben heel blij met de stappen die ik bij FC Twente heb gemaakt. Voor dit seizoen heb ik een doelpuntenaantal in mijn hoofd, maar dat houd ik lekker voor mezelf. Ik stel mezelf wel altijd een doel voor het seizoen. Dat past bij mijn instelling."

Aan ambities ontbreekt het sowieso niet bij de jonge Steijn. "Ik heb wel een droom en dat is ooit het Nederlands elftal halen. Of het gaat lukken weet ik niet, maar ik ga er wel alles aan doen om dat te halen. Ik ben 21 en ik kan nog een hoop stappen maken. Voor dit seizoen hoop ik bij FC Twente de lijn door te kunnen trekken van afgelopen seizoen. We zijn natuurlijk wel wat jongens kwijtgeraakt, maar daar is ook kwaliteit voor teruggekomen. "

Meer nieuws

Ajax-flop maakt indruk: 'Als hij het wil, wordt hij een topspits'
0
Ten Hag heeft genoeg van Engelse media en treft rigoureuze maatregel
6
Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
92
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties