<
>
In de wandelgangen
PSV en AZ strijden om bij Ajax overbodig geraakte spits
Vrijdag, 26 mei 2023 om 08:30

Paris Saint-Germain heeft bij Sporting Portugal een eerste bod neergelegd voor Manuel Ugarte. De aanbieding wijkt echter af van de ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro die de middenvelder in zijn contract heeft staan. (Fabrizio Romano)

Michael Verrips draagt ook volgend seizoen het shirt van FC Groningen. De doelman wordt door de degradant opnieuw een seizoen gehuurd van Fortuna Sittard. (Voetbal International)

Lorenzo Lucca blijft mogelijk actief in de Eredivisie. De boomlange spits van Ajax, die dit seizoen wordt gehuurd van Pisa, geniet interesse van AZ en PSV. (Quotidiano Sportivo)

Manchester United gaat zich mengen in de strijd om Declan Rice. Eerder werd al bekend dat onder meer Chelsea en Arsenal de middenvelder van West Ham United graag zien komen. (Daily Mail)

RB Leipzig wil met Benjamin Khaderi een talent uit de jeugdopleiding van PSV wegplukken. De middenvelder, die ook de mogelijkheid heeft om voor drie jaar bij te tekenen in Eindhoven, moet zo'n 360.000 euro kosten. (Eindhovens Dagblad)

Younes Taha heeft zich in de kijker gespeeld bij Union Saint-Gilloise. De Belgische topclub nadert een akkoord met PEC Zwolle over de transfersom, die rond de één miljoen euro zal liggen. (Voetbal International)

Poll
Waar zie jij Lorenzo Lucca eerder naartoe gaan?
AZ
PSV
Geen van beide
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties