Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internationale voetbalfans reageren woest op vreemde actie Mbappé in de rust

Laatste update:

Internationale kijkers hebben vol onbegrip naar een actie van Kylian Mbappé gekeken. Halverwege de wedstrijd tegen Spanje in de halve finale van het EK keek Frankrijk aan tegen een 2-1 achterstand door toedoen van Dani Olmo en Lamine Yamal.

Ondanks de achterstand pakt Mbappé zijn kans en wisselt hij het shirt met een speler van de Spaanse ploeg. Mogelijk heeft hij in de rust het shirt gewisseld met Fabián Ruiz, voormalig ploeggenoot bij Paris Saint-Germain. Dit is overigens niet helemaal zeker.

Op sociale media wordt er door internationale voetbalfans vol onbegrip gereageerd op de shirtruil. "Waarom ruilt hij halverwege al zijn shirt met een Spanjaard?", schrijft een X-gebruiker. "Zag ik Mbappé zojuist werkelijk zijn shirt ruilen in de rust? Dat kan niet", zegt een ander. "Mbappé ruilt halverwege shirts met een Spanjaard. Geef ze maar een levenslange schorsing", besluit weer een andere fan.

Meer nieuws

Bellingham vertelt of Southgate wel of niet mag blijven na verloren EK-finale
4
Driessen noemt 5 Oranje-internationals die Koeman moet lozen bij naam
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
27
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties