Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jack van Gelder test Ajacied nu al af: 'Heb liever iemand die kan verdedigen'

Laatste update:

Gaaei maakte donderdag zijn basisdebuut bij Ajax. De Deen, die deze zomer voor minimaal 4,5 miljoen euro overkwam van Viborg FF, verving tegen Olympique Marseille (3-3) Devyne Rensch op de rechtsbackpositie. Dat deed Gaaei volgens Van Gelder niet naar behoren. "Gaaei is een aanvaller die recent is omgevormd tot aanvallende back. Ik heb liever een verdediger die kan verdedigen", zo schreef hij nog voor het einde van het laatste fluitsignaal.

Meer: Hélène Hendriks sprak met Ajacied: ‘Hij vindt het spannend, is zenuwachtig’

Kees Kwakman liet zich op ESPN ook al kritisch uit over Gaaei. "Die rechtsback...", verzuchtte de analist in de rust. "Er wordt zoveel balverlies geleden. Daar valt ook niet tegen op te spelen. Dan wordt het een heen-en-weer-wedstrijd. Er zit geen enkel idee achter, ook niet in de opbouw. Het is zelfs een wonder dat het 2-2 staat bij rust."

In de Onder 19 van Viborg speelde Gaaei nog als linkervleugelaanvaller. Daar maakte hij in twee jaar 28 doelpunten in 64 wedstrijden. Gaaei heeft slechts een jaar ervaring als rechtsachter: het vorige seizoen in het eerste van Viborg. Dat was genoeg voor Ajax om hem naar de club te halen. Gaaei concurreert dit seizoen met Rensch en is de opvolger voor de aan FC Porto verhuurde Jorge Sánchez.

Nog drie dissonanten
Ook Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Benjamin Tahirovic moesten het ontgelden bij Van Gelder. Volgens de analist had eerstgenoemd tweetal 'niet alleen vanavond constant ruzie met de bal.' Over Tahirovic schreef Van Gelder: "De rust en controle bij een elftal moet door de nummer '6' worden geregeld. Tahirovic kijkt alleen naar de bal en is constant tegenstander en overzicht kwijt."

UEFA Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties