Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jadon Sancho zet Instagram-pagina op non-actief; PFA wil bemiddelen

Laatste update:

Maandag meldde Daily Mirror nog dat het conflict tussen Sancho en Ten Hag verder uit de hand was gelopen. De 23-jarige vleugelaanvaller trainde al een tijdje mee met de beloftes, maar werd maandag ook verbannen uit de eetzaal van het eerste elftal. De in Haaksbergen geboren oefenmeester wil Sancho best in genade aannemen, mits de Engelsman zijn excuses aanbiedt.

Meer: Onana maakt zich grote zorgen om plek onder de lat bij Manchester United | Groeibriljant Man United maakt tongen los: ‘Leek op een Manchester City-speler’

Ten Hag nam Sancho niet op in de wedstrijdselectie voor het duel met Arsenal (3-1 verlies). Volgens de voormalig manager van onder meer Ajax en FC Utrecht had Sancho niet goed getraind. Sancho meldde zich vervolgens op social media. Via zijn Instagram-account betichtte hij Ten Hag van het verspreiden van leugens. Ten Hag wil dat Sancho zijn excuses aanbiedt voor de uitlatingen op social media.

Dinsdagavond neemt United het in de derde ronde van de Carabao Cup om 21:00 uur op tegen Crystal Palace. Gezien Sancho zijn excuses nog altijd niet heeft aangeboden, zit hij dus wederom niet bij de selectie. Afgelopen zaterdag boekte de Engelse recordkampioen zonder Sancho een 0-1 overwinning op Burnley. United staat dankzij die overwinning negende in de Premier League.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
15
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties