Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jan Smit: 'Krankzinnig! KNVB buigt als een knipmes voor Feyenoord'

Laatste update:

De KNVB kwam in een lastig parket door het definitief staken van Ajax - Feyenoord zondagmiddag in minuut 55 bij een 0-3 stand. De voetbalbond besloot om het inhalen daarvan te plannen op woensdag om 14:00 uur. Het duel Ajax - FC Volendam, dat woensdag om 21:00 uur gepland stond, is tot nader order uitgesteld. "De algemeen directeur (Dennis te Kloese, red.) en jurist (Joris van Benthem) van Feyenoord rijden naar Zeist, Arne Slot rept voor de camera over competitievervalsing en de KNVB buigt als een knipmes", verzucht Smit.

Het gaat Volendam niet specifiek om Feyenoord. "Laat duidelijk zijn dat ik niks tegen Feyenoord heb. Maar dit is een probleem tussen Ajax en Feyenoord. Wij worden er nu met de haren bijgesleept. Ongeveer veertig keer eerder is een duel definitief gestaakt. En telkens werd die wedstrijd op het eerst volgend beschikbare moment in het speelschema ingehaald. Maar nu gelden kennelijk andere wetten. Helaas heeft het er alle schijn van dat bepaalde clubs voor de KNVB belangrijker zijn dan andere."

Volendam voelt zich zwaar gedupeerd en zal Ajax steunen bij een eventueel kortgeding. "Een voetbalbond hoort er voor al zijn leden te zijn. Maar wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat het belang van Feyenoord, dat zelf aangeeft de gestaakte wedstrijd tegen Ajax niet in november te willen uitspelen, zwaarder weegt dan dat van FC Volendam. Wij zullen dit seizoen al alle zeilen moeten bijzetten om zo snel mogelijk een paar plaatsen te stijgen. Denk je dat wij Ajax niet liever treffen als het daar crisis is?"

Heeft Jan Smit gelijk?

Meer nieuws

Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
12
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
15
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties