Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jay-Z en co zijn klaar met fratsen en trekken handen van Lukaku af

Laatste update:

Roc probeerde Lukaku voor het tweede jaar op rij aan Internazionale te verhuren. Dat terwijl Chelsea de spits eigenlijk alleen wilde verkopen. Vanwege de goede banden met Tedd Boehly kreeg Roc de Londenaren toch overstag. Lukaku onderhandelde echter in het geheim met Juventus.

Uiteindelijk zette Lukaku door beide transfers een streep Nadat hij ook een Saudisch aanbod afwees, was de maat vol voor Roc. Het regelde nog één transfer - het verhuur aan AS Roma - voordat het de stekker uit de samenwerking trok. Daarmee verliest Roc, een subdivisie van entertainmentbedrijf Roc Nation van rapper Jay-Z, een van zijn paradepaardjes.

Roc Nation Sports heeft onder meer ook Kevin De Bruyne, Vinícius Júnior en Lukaku's broertje Jordan in zijn stal. Lukaku werd sinds 2018 door het agentschap vertegenwoordigd. Daarvoor behartigde wijlen Mino Raiola de belangen van de 110-voudig international van de Rode Duivels. Bij Chelsea staat Lukaku nog tot medio 2026 onder contract.

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
10
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
42
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties