Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen: 'Als ik MaurIce Steijn was, zou ik zeggen: ik heb hem niet nodig'

Laatste update:

Mike Verweij en Valentijn Driessen schoven Ten Cate donderdag als ideale helper van Steijn naar voren. "Anders lijkt het een kwestie van aftellen tot de Hagenaar het veld ruimt in de Johan Cruijff ArenA", zo stelde het duo in De Telegraaf. Derksen begrijpt niet waarom Steijn zo onder vuur ligt. "Als ik die trainer was zou ik zeggen: 'Ik heb Henk ten Cate niet nodig.' Die jongen heeft zich bij Sparta heel goed gered met middelmatig materiaal. Nou, hij heeft nu allemaal middelmatige spelers om zich heen", betoogt de analist bij Vandaag Inside.

Meer: Hélène Hendriks sprak met Ajacied: ‘Hij vindt het spannend, is zenuwachtig’

Tafelgenoot René van der Gijp dient Derksen van repliek. "Het probleem is natuurlijk wel dat Steijn al een goede drie maanden bezig is bij Ajax en jongens als Berghuis hem ook al drie maanden aan het woord gehoord hebben. Spelers hebben niet lang nodig om te zeggen: 'Het is niet veel'." Derksen reageert: "Berghuis - en Bergwijn, dat is ook een goede voetballer - zouden zich ook moeten realiseren dat die trainer gewoon kansloos is omdat ze met negen nobody's moeten voetballen."

"Je kunt dit elftal met geen enkele opdracht de wei in sturen. Ik moet nog zien of ze zondag van RKC winnen", sluit Derksen af. Volgens het Algemeen Dagblad krijgt Steijn in ieder geval nog tot komende interlandperiode de kans om het tij te keren. In die tijd speelt Ajax tegen RKC Waalwijk (uit), AEK Athene (uit) en AZ (thuis).

Eredivisie
RKC Waalwijk
2 - 3
Ajax

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
16
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12
Johan Derksen: 'Dat is echt de leukste speler op de Nederlandse velden'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties