Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen is klaar met basisspeler Oranje: 'Hij loopt op zijn laatste benen'

Laatste update:

"Ik word heel moe van die aanvoerder van Nederland", zo begint Derksen in de talkshow. "Als er een wanprestatie geleverd wordt gaat hij met allerlei clichés uitleggen wat er misgaat. Of hij het niveau nog aankan? Nee, hij loopt op zijn laatste benen. Ik heb het nooit een vedette gevonden. Hij oogt goed, maar ik vind het niet zo'n goede verdediger. Hij was alleen sterk in de lucht."

De analyticus ergert zich niet alleen aan de tegenvallende prestaties op het veld, want ook de optredens van Van Dijk voor de camera kunnen Derksen niet bekoren. "Hij staat dan de zogenaamde aanvoerder te spelen. Hij trapt alleen maar open deuren in en die man zegt nooit wat. Dan denk ik: jonge, jonge, jonge, wat een saaie lul is dat zeg." Valentijn Driessen sluit zich aan bij Derksen, en verwacht dat de Van Dijk alleen nog op het komende EK in Duitsland actief zal zijn. "Tot dan mag hij mee blijven doen."

René van der Gijp vindt eveneens dat de verdediger van Liverpool zijn top enige tijd geleden al bereikt heeft. "Ik vond Van Dijk echt een absolute topverdediger in de tijd dat Liverpool de Champions League won. Maar ik denk wel dat hij na zijn blessure een jasje uit heeft gedaan. Het was wel echt een ernstige blessure. Hij had gewoon tot invalide geschopt kunnen worden. Bij sprintduels zie je gewoon dat hij minder is geworden. Af en toe oogt het ook onzeker", besluit Van der Gijp.

Meer nieuws

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'
1
Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
8
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties