Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax verrast enigszins met basiself: één naam speelde ook tegen Feyenoord

Laatste update:

Onder de lat kiest Vos voor Diant Ramaj, die afgelopen transferzomer voor vermoedelijk 8,5 miljoen euro werd overgenomen van Eintracht Frankfurt. Het is voor het eerst sinds zijn komst dat Ramaj op doel staat, daar hij hiervoor Charlie Setford zag spelen. Ramaj maakte tot dusver alleen speelminuten in de voorbereiding op huidig seizoen namens Ajax 1.

Meer: Van ‘t Schip over scheids na twee 'dubieuze' penalty's: 'Volgens mij...' | Kraay weet voldoende en trekt nu al conclusie: ‘Die gaat weg bij Ajax, toch?’

Verder is er ook een opvallende naam in de verdediging te ontdekken: Salah-Eddine. Zondag kwam de linksachter halverwege het duel met Feyenoord binnen de lijnen voor Borna Sosa, die geen sterke indruk achterliet op trainer Maurice Steijn. Omdat de wedstrijd uiteindelijk rond de 55ste speelminuut gestaakt werd, kwam Salah-Eddine slechts tien minuten in actie. Komende woensdag moet hij opnieuw spelen in een lege ArenA om de resterende 35 minuten van De Klassieker in te halen.

Verder bestaat de achterhoede uit Rafael Sarfo (rechtsback) en het centrale duo Olivier Aertssen-Tristan Gooijer. Op het middenveld voert Vos ten opzichte van het verloren duel met Jong AZ geen wijzigingen door: Kristian Hlynsson, Julian Brandes en Gabriel Misehouy vormen de middelste linie. In de spits staat David Kalokoh, die geflankeerd wordt door Jaydon Banel (rechts) en Mika Godts (links).

Opstelling Jong Ajax: Ramaj; Sarfo, Aertssen, Gooijer, Salah-Eddine; Hlynsson, Brandes, Misehouy; Banel, Kalokoh, Godts.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
7
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
19
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties