Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus treedt genadeloos op tegen geschorste Paul Pogba

Laatste update:

Pogba hoeft de komende weken niet te rekenen op zijn salaris, zo luidt de berichtgeving van de roze sportkrant. In Turijn strijkt de middenvelder jaarlijks zo'n 10 miljoen euro op. Indien Pogba schuldig wordt bevonden, kan zijn vertrek Juventus zo'n 30 miljoen euro besparen. De Fransman ligt in het Allianz Stadium nog tot medio 2026 vast, maar moet vrezen voor een gerechtvaardigde contractontbinding. Het is voorlopig afwachten wat de verdere onderzoeken zullen uitwijzen.

Pogba hangt een schorsing van maximaal vier jaar boven het hoofd en moet gezien zijn leeftijd dus vrezen voor het einde van zijn loopbaan. De testosteronwaarde van de middenvelder bleek volgens de dopingtest na de wedstrijd tegen Udinese te hoog. Een verhoogde testosteronwaarde is niet toegestaan zonder therapeutische vrijstelling. De middenvelder kwam tegen Udinese overigens niet in actie: de Fransman zat de hele wedstrijd op de bank. In de twee competitieduels die daarna volgden viel Pogba wel in. Een contra-analyse moet uitwijzen of Pogba daadwerkelijk doping heeft gebruikt.

Het laatste geval van dopingcontroverse in de Serie A was dat van José Luis Palomino. De 33-jarige verdediger van Atalanta testte in 2022 positief op nandrolon, maar werd vervolgens vrijgesproken door het Nationaal Antidopingtribunaal. Pogba wacht een spannende tijd, daar hij dit seizoen alles op alles wilde zetten om terug te keren op topniveau bij Juventus. De 91-voudig international van les Bleus is sinds vorig jaar zomer terug bij Juventus, dat hem transfervrij overnam van Manchester United. De tweede periode van Pogba in Turijn is vooralsnog een grote teleurstelling te noemen. De Fransman, die in 2018 wereldkampioen werd, heeft grote moeite om fit te worden en blijven. Het afgelopen jaar kwam hij in totaal tot slechts twaalf optredens voor Juventus.

Meer nieuws

Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
86
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
0
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
4
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties