Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kahn doet uiterst pijnlijke onthulling in eerste reactie op Bayern-ontslag

Laatste update:

"Ik was van plan om naar Keulen af te reizen om daar uiteraard het kampioenschap te vieren met de selectie, maar dat werd mij verboden", laat Kahn kort na zijn ontslag optekenen in de Duitse media, terwijl eerst nog werd gemeld dat hij ziek zou zijn. De weggestuurde bestuurder is desondanks zeer blij met de elfde titel op rij, zo laat hij weten via Twitter. "Ongelooflijk! Een groot compliment en gefeliciteerd jongens! Ik heb het altijd tegen jullie gezegd! Nooit opgeven en altijd blijven doorgaan. Ik ben ontzettend trots op jullie en deze prestatie. Ik zou graag bij jullie willen zijn en feestvieren, maar dat is mij verboden door de clubleiding. Maar ik verheug mij nu al op volgend seizoen, als jullie voor de twaalfde keer op rij kampioen worden!", aldus Kahn.

Voorzitter Herbert Hainer legt op de website van Bayern uit waarom er afscheid is genomen van Kahn. "Om de samenwerking stop te zetten is niet makkelijk geweest voor de raad van toezicht. Maar door de ontwikkelingen van de laatste tijd vonden wij het nodig om voor nieuw leiderschap te kiezen. Wij bedanken Oliver voor zijn toewijding, ideeën en alles dat we samen hebben gepresteerd. Hij zal altijd een clublegende blijven en we wensen hem het beste voor de toekomst." Jan-Christian Dreesen is de opvolger van de voormalig doelman. Dreesen was tot op dit moment financieel directeur van Bayern.

Kahn was sinds medio 2021 algemeen directeur van Bayern, terwijl Salihamidžic de functie van technisch directeur sinds medio 2020 vervulde. Het was een uiterst onrustig seizoen bij de club, daar in maart trainer Julian Nagelsmann vrij plotseling werd ontslagen. Onder zijn opvolger Thomas Tuchel werd Bayern uitgeschakeld in de Champions League en DFB-Pokal, maar de Bundesliga werd uiteindelijk dus wel gewonnen.

Bundesliga
1. FC Köln
1 - 2
Bayern München

Meer nieuws

Serieuze problemen voor Feyenoord: 'De club wordt de stad uitgejaagd'
25
Kraay ziet 'achterlijke, debiele' actie bij NAC: 'Hoe haal je dit in je hoofd?!'
3
Juventus pakt na erbarmelijke wedstrijd en 2-0 achterstand toch nog een punt
4
Hans Kraay junior heeft live in de uitzending nieuws over Hedwiges Maduro
8
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
3
Milan van Ewijk diep onder de indruk van landgenoot: 'Hij is buitengewoon goed'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties