Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Kane kijkt uit naar weerzien met Oranje-speler; Southgate verwacht zwaar duel

Laatste update:

Kane kijkt enorm uit naar de ontmoeting met Nederland, zo maakt hij duidelijk. "We hebben allebei goede teams. We willen het Nederland zo moeilijk mogelijk maken, en andersom net zo. Nederland heeft een elftal van wereldklasse. Maar dat hebben wij ook. Het is voor ons een mooie gelegenheid om weer de finale van het EK bereiken."

Desgevraagd laat KAne ook weten zware duels te verwachten met Van Dijk, waartegen hij eerder meermaals stond als spits van Tottenham Hotspur. "Tegen Virgil heb ik zowel tegen Southampton als bij Liverpool leuke wedstrijden gespeeld. Soms won hij, soms won ik."

Bij Bayern München stond hij afgelopen seizoen op de trainingen vaak tegenover De Ligt, wat eveneens fraaie duels opleverde. "Matthijs is een schitterende speler. Ik weet alleen niet of hij speelt", aldus Kane.

Southgate geeft op dezelfde persconferentie aan een sterke ploeg te verwachten. "Er zal een tandje bij moeten bij ons, dat is zeker. Nederland heeft een zeer sterk elftal en goede trainer."

Waar de Engelse ploeg de pers te woord kon staan, kwam er voor de Nederlandse media geen mogelijkheid Ronald Koeman uit te horen. De persconferentie die gepland stond voor 19:45 uur, ging niet door.

Nederland zou met de trein van Wolfsburg naar Dortmund afreizen, maar de trein die de Oranje-selectie zou nemen was uitgevallen na een aanrijding met een vogel. Uiteindelijk pakte het Nederlands elftal later op de avond het vliegtuig, maar voor een persmoment was geen tijd meer.

Meer nieuws

Lautaro schiet Argentinië naar Copa América-winst; tranen bij Messi na wissel
14
In de schaduw van het EK is een hele bijzondere editie van de Copa América bezig
6
Chaos bij Copa América-finale: fans breken door de hekken van het stadion
2
Live meepraten op de Copa América: Argentinië - Colombia
128
Marciano Vink vergelijkt Spaanse ster met Dani de Wit; Perez lacht Vink uit
12
Southgate legt pijnlijke wissel Harry Kane uit en spreekt over eigen toekomst
11

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties