Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez trekt pijnlijke conclusie over Ajacied: 'Way, way, boven zijn pet'

Laatste update:

"Je stelt iemand op op basis van wat je ziet op de training en andere wedstrijden", probeert analist Mario Been de basisplaats van Gaaei te verklaren. "Maar als je hem dan vandaag ziet en je ziet hoe kinderlijk hij dit duel aangaat, waar dan de 0-1 uitkomt..." De Deen liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Quinten Timber, waarna Giménez voor de 0-1 zorgde. "Hij moet aan de binnenkant staan van Timber. Dit is gewoon heel naïef. Hij heeft gewoon niet het niveau om hier te spelen."

"Als je vervolgens direct daarna een bal in de breedte legt waar de 0-2 uitkomt. Deze bal... Welke intentie heb je om hem daarnaartoe te spelen..." Een dramatische breedtepass stelde Giménez in de gelegenheid om de score te verdubbelen. Kenneth Perez, analist en landgenoot van Gaaei, haakt in. "Je moet het zo zien: die jongen komt van Viborg, een kleine, kleine, club uit Denemarken. Die jongen weet niet wat hem overkomt. Hij heeft helemaal nooit gehoord hoe het hier is en wat de bedoeling is om hier te voetballen. Al die nieuwe dingen, nieuwe indrukken... Het gaat hem way, way, way boven zijn pet."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt zich af of trainer Maurice Steijn dit niet had moeten kunnen inschatten. "Klopt", antwoordt Perez. "Maar als je concurrent een dusdanig ongelukkige indruk maakt in de eerste paar wedstrijden, kies je voor een ander", doelt hij op Devyne Rensch, die Gaaei al na een halfuur uit zijn lijden verloste. "Dan wil je wat meer continuïteit en hem wat meer wedstrijden achter elkaar aan het werk zien. En nu... Dit kan echt niet meer." Been stelt dat 'veel te veel' spelers het niveau van Ajax niet aankunnen. "En dan krijg je te maken met het feit dat je 0-3 achterstaat tegen Feyenoord."

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
3
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
17
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties